Tandas OKU Part II

Ok...entry kali ni utk memudahkan pelawat2 yg mai jenguk blog aku ni yer...
Sblm ni, aku ade buat entry pasal tandas OKU..tahun 2011 punya entry sbb aku tgh ngandung time tu...Ramai yg berminat nak tahu aku beli kat mana...kebanyakkannya adalah ibu2 yg nak bersalin..yeay! Hepi dpt bantu korang...refer post tu kat SINI yer....

Kat mana aku beli? Yeah....aku beli dkt farmasi kat atas ni...

Health Lane Farmasi, cawangan Taman Melawati....
Address
TAMAN MELAWATI
53, Jalan Negara,
Taman Melawati, Fasa 2,
53100 Kuala Lumpur.

Phone Number
Tel:  03-4105 4818
Fax: 03-4105 4628

Business Hour

Monday - Saturday
0900AM - 1000PM
Sunday
0900AM - 0500PM

Kalo susah nak dtg sini, korang leh tgk cawangan farmasi Health Lane yg berhampiran dgn korang yer...Leh jenguk website dia...Meh la korang klik LINK ni...semua dia dah list kan...call dan tanya ade stok ker x ok!! Kalo tade, sila order. Sbb once stok ade, kite leh g amik kat farmasi tu.... Ok, harap dpt membantu korang yer....

*Entry ni di buat sbb tkt aku terlambat respon pd korang yg soh email tu hihih...

3 comments:

wah pes time nampak.. bagusnya kak maznah share :D

sitiezahim: hehee...sbb ramai yg komen post2 yg lepas dan mintak emailkan alamat farmasi hehehe

tq sis sy mmg tgh mencari

Post a Comment