Review: Nour Ain

Sape yg folo blog aku ni, mesti akan ckp "rajin sungguh tuko2 product" muahahah...
Yer, mmg btol dan mmg aku akui..Mudah sgt terpengaruh... Sebenarnya, aku telah mengusha 3 jenis produk- As Beauty, D'Qistee dan Nour Ain...last2 aku pilih Nour Ain...biarlah nama x glamer pun..x salah mencuba...aku beli trial set jer...RM50..Product ni berasaskan herba,minyak zaitun dan kelapa dara. Kerana bahan2 inilah, aku berani nak cuba.Lagipun skrg mmg aku amalkan vco (kelapa dara).

3 in 1 yang aku guna
Aku beli melalui stokist sah Nour Ain.leh jenguk fb dia : Tyms Stokist Nour Ain atau like PAGE dia...Kebetulan masa tu aku balik KL dan ct ni nak wat COD..jd, aku pun jumpa la ct ni untuk pertama kalinya..heheheh. Kebetulan ct pun jual felinna inclos...aku rembat jugak! Err....aku mmg kurus. Tapi aku beli untuk sapu kat perut yg x berapa nak buncit dan nak sapu kat pipi. Bior bg runcing! Nggeee....Psttt..skrg ct wat promotion...Baik korang beli cepat!

Ok, hari pertama aku try Nour Ain ni masa deepavali : 13 Nov 2012...Kalo nak tgk muka aku masa bulan masa bulan ogos...leh tgk SINI. Tapi sbb aku ni jenis suka tgk keberkesanan sesuatu produk, maka aku amik jugak la gmbr masa hari pertama aku pakai tu....yer la, nak wat testimoni, mana leh tipu kan? heheheh

Hari ni, 29 Nov dah 16 hari aku pakai Nour Ain (gambo x amik sbb aku nak tgk hasil sebulan penggunaan.Jadi, kena la folo blog aku ni!). Apa yg aku bleh ckp, aku suka product ni..UV Foundation dia best...senang nak sapu kat muka dan yang penting, x cam day cream product2 yg aku pernah pakai sblm ni..melekit dan berminyak. Krim malam pun best...Bangun pagi, muka x berminyak ok!!!

Lagi satu, aku nak bgtau, masa hari ke6-8 penggunaan, muka aku gatai merenyam...Aku pun isi form dkt web Nour Ain...ptg tu, terus pengasas dia call...Pengasas Nour Ain ni nama dia Pn Suhana..dia soh aku panggil dia kak su jerk...Kak su ni ckp, jgn bimbang..teruskan je pakai.Gatai merenyam tu sbb kulit tgh nak serasi dgn product...Mmg btol, gatai tu kejap jerk...skrg dah x gatai2 dah.Pastu kak su suggestkan pakai serum dia..Ok,nnt saya beli yer kalo elaun dah masuk huhuhu.Er, agak2 leh jd duta x? Sbb pengasas sendiri yg call nih! muahhaha

Oklah, stop sini dulu....nnt wat entry lain plak....

Web Nour Ain << Sila la jenguk!

17 comments:

Visit facebook : StylishIntrend for beautiful clothes!
Or follow our instagram Stylish_Intrend :)

Masih guna nor ain lgi tk?

rapid: yer masih menggunakan dan saya juga menjual nour ain. leh ke page saya yer kalo berminat. https://www.facebook.com/JelitanistaFelinna

sabun dia ada paraben dan sls tak [sodium laureth sulfate] digunakan untuk menhasilkan buih.... byk produk guna sls ni ..kulit saya sgt sensitif doktor melarang saya mengunakan sabun yg ada sls.mohon pencerahan

Nape kotak nour ain saye kaler lain?

sy sekrg gune nour ain..br ari 1...tp da gatal merenyam area muke..leher n badan...naik bengkak mcm kne ulat bulu...knapa ye...please respond

Sy pon pakai nour ain...gatal kat hidung masa memula pakai...pasti whitehead yg keras tu.jd lembut...picit je kluar.semua...masuk 2.3 hari pakai da tak gatal...

Muka berminyak & berjerawat sesuai ke pakai nour ain? Muka ada parut jerawat sbb selalu tukar² skincare.. bila survey bnyk blog, mmg sume org bg posituf result.. teruja gak nk try nour ain but takut pun ada.. takut muka makin teruk.. skrng berbelah bagi sama ada nk try babies blink 5 in 1 or nour ain.. tlng bg pendapat please...

Siyes cakap, product ni mmg ok.. ^_^

assalamualaikum,, muka bermasalah jerawat jeragat, parut jerawat memang sesuai pakai nour ain. Kesan nour ain memang lmbat bergntung pd kulit. Rmai customer bgi feedback positif. Yang berminat boleh follow instagram @nourainskincare_4all untuk order dan testimoni. Terima kasih (dealer sah NourAin)

Tak berani pakai local product..kilang mmg ada tapi pengilangan dan kajian jauh bezanye..kadang takde kajian trus dikilangkan..hati2.

kalau sy better gune nour ain..pernah tnye dekat stokis jual alat kosmetik..bb bhya untuk digunakan..sy gune skejap je pstu trus muke sy jerawat teruk..skrg gune nour ain tuk proses rawatan..harap2 menjadi..in shaa ALLAH.

Blh suggest x product luar ape yg elok n murah?

assalamualaikum..admin,tumpang iklan ye.sy nak let go shawl crepe 4 helai and bawal crepe..shawl rm6 and bawal rm 5.nak let go sebab tak pakai dah..kalau berminat boleh ws 01125464945 ..thank u admin

Tapi kenapa saya guna muke jadi lebih teruk..dekat setahun saya gune produk ni,tapi tak ada hasil pon ..malah makin teruk ..ade ape2 komen tak kenapa ia berlaku??

This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.

Post a Comment