BIG

BIG atau nama panjang dia Bina Insan Guru....4-8 Sept aritu, kite org di wajibkan utk ke BIG.Lokasi BIG ni kat Peladang Agro Resort Setiu,Terengganu...Activiti plak byk outdoor activities...antara aktiviti yg kte org kena buat: flying fox,abseiling,water confident,rempuh halangan,berkayak, life survival, explorace,burung hantu,LDK dan semestinya malam kebudayaan!

Dalam byk2 aktiviti tu, aku tkt abseiling...pergh...gile gerun! siap jerit2 + nanges sket2 hahahhaa...ketinggannya aku luper...hohoohoh

baru sampai kat Peladang Agro
tido khemah okeh!
aku ler ni....tgh berabseiling hohohoh
dlm Hutan Tebu
masa untuk pulang ke campus
Nota kaki: 5D4N berkampung kat sini, aku pun x telan + sapu vco...x sempat nak jaga!

0 comments:

Post a Comment