Bawal Checkers-Aidijuma

Semalam,aku g Central Market...dah lama x g..lebih 6 thn aku x jejak CM...seingat aku, pergi CM masa zaman berchenta dulu jerk...tu pun zaman naik bas Cityliner 868....zaman berchenta naik kete plak,mmg langsung x jejak dah CM tu hahahha...

Ok,tujuan g CM smlm sbb nak beli bawal checkers-aidijuma...Pilih punya pilih, aku berjaya "menangkap" 3pcs bawal aidijuma....hajat nak rembat bawal checkers byk2,tp sian plak kat laki aku...pokai plak dia nnt...so aku amik bawal checkers,bawal 204 dan bawal 3 tones....

Lepas tu, kiteorg g memancing kat Berjaya Times Square plak..berjaya "memancing" 2pcs baju...Owh, sblm g CM, kite org dah g Jalan TAR dan aku berjaya "memancing" 2pcs baju jugak! Gile la aku neh....bersungguh2 beli....hentam jer la...bukan mahai pun bajunya...murah2 jer ehehhehe

Okla,layan gmbr2 sekitar Aidijuma Concept Store yer!

 
 
 
Ni alamat kat CENTRAL MARKET:
M30, Mezzanine Floor,
Central Market,
Jln Hang Kasturi, 50050, KL.
03-2274 7078



0 comments:

Post a Comment