Kenali daku, Cintai daku

Nak tayang muka aku....ni gmbr yg aku amik masa 15 Ogos bebaru ni.Muka br lepas makan sahur. Tak pakai apa2...sekadar cuci muka ngan air. Pitam x korang tgk gmbr ni?Meriah kan muka aku? Siap ade jerawat dan parut2 dia lagi...Masalah skrg, parut nya kat dahi dan pipi sebelah kanan jerk...pipi sebelah kiri licin...uhuhuhu...sbb tu kalo posing, aku suka posing tayang pipi kiri..licin sket kekekek

 

close up sket
Ni la muka aku sekarang.Sejak cuti sem selama dua bulan neh...Bukan makin chantek.Tp makin buruk huhuhuh....Nak tgk gmbr masa bulan June aritu??? korang tgk SINI...mesti melopong korang tgk kan? Ni la padahnya kalo cuti lama2...makan ikut suka...uhuhuhuh Tapi aku pasan, sejak aku jd student balik ni, jerawat mmg asyik naik...Stress agaknya huhuhu

Di sebabkan muka aku dah jd camni la, aku beria2 nak try produk Catalyst tu....Sehingga entry ni ditulis, aku baru dua hari guna produk catalyst...katanya, paling cepat, 2 minggu dah leh nampak perubahan tapi depends pd diri kite la...ade yg cepat, ade yg lambat nampak kesan....aku dah kira2, kalo 2 minggu lg, means hujung bulan ogos ni la...nnt aku update muka aku end of ogos nanti tau!!!

Nota kaki: Cepat la chantek! Dah nak masuk sem baru dah neh....huwaaaaaaa

0 comments:

Post a Comment