Hati-hati dengan Zalora

Sape Zalora ni? entah la..aku pun tatau sape dia ni..yang aku tau, Zalora ni bersepah2 dia punya promosi kat internet dan tv. Untuk pengetahuan, aku x pernah shopping online kat Zalora ni, sekadar cuci2 mata tu ade la....Tipulah kalo aku kata tade berkenan dgn produk dia kan?? Aku geram jugak tgk kasut2 dia...nak jer aku rembat. Tp harganya..mak oiii...mahai..baik aku beli kat shopping complex jerk...


Ok, naper tetiba dok upkan pasal Zalora ni? Camni...masa aku tgh layan fb, aku ade nampak kawan aku share pasal Zalora ni...aku pun baca la...oo mak ooiii....tatau den nak ckp! Korang baca la luahan blogger ni erk....

Baca SINI tau....

Jadi, pada sesiapa yg ade keinginan nak shopping online kat Zalora ni, fikir masak-masak yer...atau sape ade pengalaman yg menyakitkan hati dengan Zalora ni, meh la kite share, share....Daripada korang sakit hati di kemudian hari, per kata korang shopping kat poplook.com jerk....Service bagus...refund pun senang!!

Nota kaki: Aku menanti abg pos laju menghantar brg poplook ku!!! Aku beli apa?? tunggu next entry okeh!!!!

3 comments:

huk aloh yeke..?tp mmg i pun tgh orer dr poplook..ada gak terniat nk bli kt zalora,tp blum kesampaian.rasenye pasni tidak lah kot..

hehehe tu la..terkejut jugak baca.td baca kat fb Zalora Malaysia,mmg ramai yg complaint..service x bagus..poplook jugak di hati hehhehe

Pstt...beli apa kat poplook???

salam,

dari blog tecer tu dah lama dah rasanya.. since then zalora.com.my nyer service dah improve, saya dah beli beberapa kali dah kesemuanya ok... cuba saudara/saudari google pengamalan2 latest orang yang beli kat zalora malaysia.. berbeza sgt skang..

poplook pun ok tapi saya dengar mereka pun ada prob juga.. tapi saya pun shop kat poplook.. ok jer... pendek cite... kene experience sendiri baru tahu la kan? :)

Post a Comment