Hasil vco catalyst part II

Ok, kalo entry yg lepas, aku tayang hasil 2minggu aku amalkan vco + kolagen catalyst kan? So, entry kali ni, aku nak tayang hasil cik piya amalkan vco selama 2 minggu...utk pengetahuan korang la, cik piya mmg alami eczema yg teruk...pakai ubat tu..ok..pastu jadi balik...pakai ubat ni...ok...pastu jd balik uhuhuh....mmg sejak baby sampai now dah 5 tahun, eczema dia x pernah sembuh!

Sejak aku beli vco ni, mmg hari2 aku suap dia makan vco + sapu kat tmpt2 eczema...So far, ade perubahan...biar la x licin lg kulit dia, at least aku nampak perubahan dia!

15 Ogos 2012
30 Ogos 2012
Nota kaki: sudah percaya dgn keberkesanan vco...biar lambat,asal selamat....**ehhhh???

6 comments:

Post a Comment