Eliot Blouse + Penny Dress

Akhirnya, abg posmen hantar jugak! Elok jer masa tu aku tgh call customer services pos laju Batu Caves..tup2 brg pun sampai....

Baju apa aku beli sampai 2 bungkus sampai neh??? Jeng jeng jeng....

Yang ni nama dia Eliot Blouse...aku berkenan sbb aku tgk Misha Omar pakai..lawa la plak...jd, aku beli baju ni dgn harapan lawa cam Misha Omar hikhikhik

Owh, ni Penny Dress....suka sgt! Td dah try pusing2 depan cermin, ok utk aku walau labuh sket...Siap try ngan kasut tumit tinggi.So, x yah alter lah! (tp kalo dlm rumah org, takan nak berhigh heel? hurmmmm)

Sekian update..update pantas sbb nak buat kuih ketayap n rendang ayam utk berbuka hari nih!

*Owh, isnin ni poplook nak update penny dress lagik! Aiyookkkk....

6 comments:

salam . saya nak tanya . macam mana nk buat bayaran bile kita dah order ? akak bayar guna online ke ? dah lama nk beli baju dkt poplook tapi di sbb kn cara bayaran dia merumit kn , tu yg terbantut nk order . saya harap kakak balas . boleh balas dkt email saya nnurulshahira@yahoo.com

memula kena register dlm web poplook tu..pastu buat pembayaran online.saya byr ikut maybank2u..senang jer.just folow step dia hehehhe

Assalam.

saya ade terbace blog saudari.
Maaf la klu kurg selesa dgn stranger mcm sy ni.
Saya ni bukan penjual baju.
Tapi tetibe sy agak desperate jugak la nk jual baju peplum sy ni.
The reason is dua bulan lps kahwin sy dah chubby.
So baju peplum tu dah tak muat, even blum pernah pakai pun sbnrnya.
NAK try pakai pernah la, yg pasti nya mmg tak muat.
Sy dah jahit DIY baju peplum ni dgn tambah lace dan manik cantik2.
Klu rase nak beli, try la tgok ni, klu ade kawan2 yg nk beli pun, boleh la tolong try promote kan.
Ade tiga gambar di mudah.
Measurements ukuran baju tu lebih kpd org yg saiz S atau XS
Sy bg link yg sy post di mudah & facebook sy :
http://www.mudah.my/New+cream+peplum+blouse-20251857.htm
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151288587511733&set=a.10151063445626733.431228.540001732&type=1&relevant_count=1

dinosaur: dah tgk peplum awak tu..chantek...

salam...just wondering..kot2 la da bosan pkai penny polka brown tu, sy nak beli! huhu da lme mncari..sbb TPL xrestock..if nk letgo sms/wassap sy ya 0136428826. tqsm <3

faraa: ok..agak2 tanak pakai, saya sms awak yer..syg nak let go..br pakai sekali jerk

Post a Comment