Chantek Dress

Masa aku buat entry ni, aku tgh usha2 baju2 terbaru kat poplook...Tapi, tade yg berkenan di hati..Dress yg di update tu,coraknya kurang merangsang minat aku plus free size.Kalo freee size, sah2 la aku yg cerdas-bantut ni x muat...Aku mesti beli baju yg ade size...sama ada size XS atau S jerk...

Ok, tutup citer poplook...aku nak citer pasal Chantek Dress...aku usha2 blog dia...wah,berkenan plak dgn gaya yang dia tunjuk...Simple n kalo bijak main kaler,mmg gojes la korang time raya nih! Tp tu la, style camni x yah beli online pun taper..aku p jer kat Danau Kota Uptown tu nnt hehhehe.Byk choice n bleh tawar menawar....

Oklah,korang cuci2 mata la erk....ni 3pcs gmbo aku cilok dr blog dia...(mintak maaf yer tuan blog sbb curi gmbr awak, TAPI sekurang2nya saya promote blog awak kan?)



So, cemana? Berkenan x? Pada aku, oklah gaya simple camni....sekali sekala raya x pakai baju kurung, apa salahnya kan? Cam aku, raya pertama jer aku pakai baju kurung...raya2 seterusya, aku pakai baju biasa2 jerk (tp tgk la nak g beraya kat celah mana :p)

Nota kaki: Baju poplook yang aku tunggu smlm x sampai lg.Abg pos laju bleh x ketuk umah aku smlm! Slumber badak dia lalu depan umah n wat u-turn....Bila track parcel, status dia "Unable to deliver the item due to addresse not around at time of delivery" Kambeng btoll!!! Katanya, hari ni akan hantar...kot ye pun x sure mana rumah aku, ko call jer la..apa yg susah payahnya??? Haishhhh

0 comments:

Post a Comment