Catalyst

Entry semalam, aku ade bgtau aku ade beli satu brg kan? clue dia kecantikan kan? hehehhe....Smlm jugak aku try pakai...weehooo...sbb aku kira2, ade 5 hari lagi nak raya..Mana tau, berlaku keajaiban, aku chantek di pagi raya....wakakaka....

Oklah, ni mende aku beli yer! Vco liquid + collagen..produk Catalyst....aku beli dgn fb: Cik Nad Catalyst. Siap dpt pamplet lagi...


VCO ni ade 2 jenis tau..satu capsule n satu lagi liquid...both mende yg sama. Cam aku, jenis payah nak telan ubat, aku amik yg liquid...Masa order tu, aku tanya budak nad ni..rase apa kalo telan yg liquid tu..dia ckp cam kerisik...aiiyokk...leh telan ker aku nnt??? Nak chantek punya pasal, malam tu, aku try la minum vco ni...Rasa dia? hurm...tatau nak ckp rasa kerisik ke apa...tp masih bleh diterima tekak la...hohoho...Yg best pasal vco ni, selain makan, kite leh sapu kat muka.tu pasal, elok jer abg pos laju htr, aku terus p cuci muka n apply vco ni...Sblm tido, aku telan kolagen plak...(pstt: CCPP aku stop makan dulu. nak tgk hasil catalyst ni dulu)

Nape aku nak try sgt vco + colagen ni?
1. aku nak ilangkan parut2 kat muka neh..sejak aku cuti sem ni, jerawat makin beria2 naik... mana taknya, keje makan udang...aura maya plak dah abis huhuhu.utk luaran, aku apply gcg n sabun colagen dr pinkish beauty cosmetic jerk...aku target cuti 2 bulan nak chantek...sekali, makin teruk ade huhuhuh (nnt aku tayang muka aku skrg yer!). So, catalyst ni aku beli utk kecantikan dalaman la pulek....
2. nak tlg kurangkan resdung asben aku
3. sian tgk cik piya..eczema yg teruk!  macam2 ikhtiar nak bg kulit dia cantik...tp semua elok kejap jerk....

Harap2 produk ni serasi utk kite org sefamili....mahal pun aku kena pejam mata sbb nak dptkan kulit yg sihat dan cantik!!


0 comments:

Post a Comment