Apakah ini???

Semalam...poplook update baju baru..tp aku x berkenan.So, x membeli...at last, aku order satu mende ni...clue dia, kecantikan!! muahahaha....Nak tau apa? Huish...nnt dulu...bior aku try dulu...entry akan dtg, br aku tayang mende apa aku beli neh...hehehhe


Mende ni dah lama aku usha..cuma x beli.Asyik sibuk soping baju hohoho...mujur gak aku x berkenan baju poplook update tu...kalo x, aku x beli lg mende neh...huhuhu

Nasib baik brg ni sampai dlm masa sehari jerk..smlm pos, hari ni dpt dah..riso gak dpt lewat.Maklum la, musim2 raya ni....pos laju dah jd pos lambat

Gambar Sazzy ni tade kena mengena dgn mende yg aku beli...dan Sazzy jugak x dtg umah aku utk try kaftan ni wakakakka :P

0 comments:

Post a Comment