4in1 Baby Carrier

Sblm g Cameron Highland raya kelima aritu, kite org beli carrier baru utk jasmine.Sbb yg ade skrg ni, span dah nipis..dah 5 thn pun umur carrier tu..zaman cik piya lagi. Budget x byk...tp nak beli yg selesa dan bleh gendong kat belakang cam beg sekolah tu...

Kite org beli kat ManjaKu Kota Bharu...after discount, dpt rm67 kalo x silap....Cemana rupa carrier tu??? rupa dia camni yer...

Gmbr ni aku cilok dr blog dnatembamtomey 
(jgn marah yer awak! tp taper kan, kite dah link ke blog awak)

Pada aku, carrier ni best..dah nama pun 4in1...so, leh pakai dalam empat cara la...Owh luper nak bgtau, carrie ni brand SweetCherry yer!

Ni gmbr2 kite org kat CH dan empat gaya pemakaian carrier nih..
forward facing

tatau nama style apa.tp bb leh tido n nyusu dgn selesa..
mama pun leh makan eskrem!

  
inward facing

back carrier

Antara empat cara ni, aku suka back carrier...cam bawak beg sekolah jerk hehehe...pastu, kompom ramai mata memandang! Yelah, sebabnya, cam gendong anak kat Jepun kekekeke....mmg jadi tumpuan la masa kat Cameron Highlands aritu hihihihi

0 comments:

Post a Comment