Perang ngan jasmine!

3rd Ramadhan punya citer...Jasmine dah balik KL! Aku x balik amik dia.Just kirim kat kakak aku jer hehehe....alang2 dia balik sambut puasa kat kg.Lagipun, aku yakin dan konfiden (sama jer la kan) yang jasmine akan baik dlm kete.Dia bukan budak buas. Dalam perjalanan, aku ade call.Katanya sibuk berdiri..heheh x tido sbb excited nak jumpa mama dia kot!

Cam biasa, bile budak tecik dah ade kat umah, maka mula la mama x lena tido siang! Perang ngan jasmine huhuhuhuhu

Nota kaki: Gambar terbaru with jasmine n sofiya kat JJ Wangsa Maju

0 comments:

Post a Comment