Sambungan anniversary.....

Ingat lagi x entry lepas aku ade bgtau yg kite org g Port Dickson sempena anniversary?? Ha, masa tu kite org ade beli frame gmbr...Asben aku la ckp, jom la kite beli satu kenangan kat sini....Harapkan aku, sah2 aku beli fridge magnet jerk hehehe...dah penuh dua2 peti ais tu dgn magnet...Jalan punya jalan, nampak la frame ni..last2, kite org decide beli jer frame ni...pastu nnt boh mana2 gmbr kat PD...

Taaarrraa....see kat atas ni! Frame sudah ade gmbr! Laki aku sudah edit2 itu gmbr.....Gambar ni jugak aku jdkan wallpaper kat laptop aku ni....Aku tatau nape, dlm byk2 gmbr kat PD, gmbr ni yg aku pilih! Mungkin gmbr ni nampak aku "chantek" << sgt perasan!

Nota kaki: Tetiba teringat aqasha dlm Dejavu di Kinabalu...main gitar! Adeh, ku sudah jatuh chenta dengan jejaka yg bermain gitar itew!

0 comments:

Post a Comment