Pagi di Teluk Ketapang

Ni gmbr sblm aku p exam aritu....dah la 1st day exam! Sempat lagi aku p posing hakhakhak
Act, laki aku dtg singgah sbb nak amik piya dkt KB.Alang2 dia nak g KB, aku soh dia lalu ganu..leh la aku jumpa dia dulu..amik semangat sblm p exam...Tambah2 plak aku mmg dah lama aim nak posing pagi2 kat Teluk Ketapang....Akhirnya, tertunai jugak hasrat aku untuk berposing kat Teluk Ketapang...




Doakan kami bahagia ke akhir hayat...

0 comments:

Post a Comment