Larik balik

Hari ni, hari ke 5 aku exam....exam start 830-1100 am...
After lunch, aku gerak ke KB...pasai apa nak balik sdgkan masih ade 2 subjek lagi lom exam?
Sebabnya hanya satu..aku windu jasmine plus aku excited nak tgk jasmine merangkak.Mama bgtau,jasmine dah merangkak laju,...waaa.....excited2! hehehhee

Tu gmbr yg aku amik td....Act, ade gmbr dia yg x berperasaan...korang tgk kat fb aku jer lah...Malas plak nak upload kat sini hehehee

Ok, setkt sini dulu....mau luangkan masa with jasmine dan karang nak study sket...Wah, study ker????

Nota kaki: Saya rindu en asben saya juga! Cepat la abis exam! huhuhu

0 comments:

Post a Comment