Hasil aura maya....

Ala-ala testimonial la ni hehehe.....


Entry kali ni, nak citer pasal Aura Maya....entry yg lalu, ade org tinggalkan komen nak tgk wajah aku selepas guna Aura Maya.Nak tgk keberkesanannya...Maka, hari ini aku tunaikan permintaan beliau (pergh, ayat poyo x hengat)

Gambar kiri: tu gmbr yg aku tayang aritu...Diingatkan sekali lagi, ni gmbr yg asben aku amik lepas aku cuci muka yer! Tarikh amik gmbr tu 1 Jan 2012....

Gambar kanan: gmbr terbaru yg di ambil di Cameron Highlands pada 19 Jun 2012 bebaru ni....Masa ni, tgh "peod". Ada la sket jerawat2 halus. Mujur dlm gmbr x berapa nampak hehhee.... Perlu di beritahu, masa gmbr ni di ambil, di awal pagi...matahari br nak naik..dlm kol 930 am gitew...muka pun x berbedak time ni..cuma aku pakai lip balm....(sebenarnya, ni gmbr x basuh muka  lagi + tak mandi pagi ...cuma sblm bertolak ke CH malam tu, aku hanya pakai golden colagen gel) Act, parut jerawat masih ade di pipi sebelah sana..sbb tu posing tayang pipi belah yg licin hahhaha << tips terbaek dr aku!

So, berdasarkan kedua gmbr ni, korang nilaikan la sendiri keberkesanannya....:D

Ok, bercerita pasal aura maya ni, aku nak bgtau kepada sesape yg baca blog aku ni....selain aura maya, aku juga guna produk Pinkish Beauty Cosmetik...produk apa tu??? Antara yg aku guna:
1.sabun glutatione collagen - hari2 guna
2.golden colagen gel - hari2 guna
3.glutathione amazing lotion - untuk cerahkan badan (jrg guna sbb tu x cerah2 heheheh)
4.bb pinkish royal gel - dah beli tp lom guna lagi
5.beauty whitening roll on deodorant - dah beli tp lom guna lagi

Kat mana aku beli semua produk2 ni?? Aku beli online jerk...Skrg aku setia membeli dgn sorang seller ni iaitu Tasha...korang leh add fb dia Bestbuybeauty Plaza . Service sgt bagus, pantas....nice deal ngan dia sbb dia explain kat kite cara nak guna sesuatu produk plus very helpful...Moga awak berjaya dlm perniagaan ni yer tasha!

So, testimonial ni membantu tak?? Kalo membantu, sila la shopping dr skrg! lagi 2 bulan nak raya...mari kite menchantekkan wajah!

Nota kaki:Bangga bile org kelip2 mata x percaya yang aku ibu kepada dua org anak dan umur sudah 33 tahun! wakakkakak

8 comments:

maceh dear sudi jadi regular customer .. alhamdulillah customer puas hati dgn servis i.. terharu sngt2..btw santeeek ur skin now :)

hehehe terima kasih tasha..hasil drpd produk2 yg you jual jugak

Why useгѕ stіll use to read newѕ papers when in thiѕ tеchnological globe evеrything is аvailable on net?


Heге is my web ѕite; cheap earphones philippines

I lοved аs much as уou'll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

my web site payday loans

If you are going for most excellent сontentѕ like І
do, οnly go tο see thiѕ sitе everyday as it оffers quality
contents, thanks

My site :: Instant Payday Loans

Wow, aweѕomе blog layout! How long have you been
blogging fοr? you maκe bloggіng look еasy.
The oνerall look of youг website is great, as well as
the content!

mу blоg Payday Loans

If ѕome οne ԁеsires
expeгt νieω conceгning blogging afterwаrd і recommend him/heг to pаy
a quіck visit this web site, Keep up the pleaѕant job.



my web sitе ... Same Day Payday Loans

Great artіclе! That іs the κind оf info that arе supposeԁ to be shаred across the web.
Shame on the searсh engines for no longer ρoѕitіoning this put up highег!
Come on over anԁ talκ over ωith
mу website . Thanks =)

Also visit my blog ρoѕt payday loans

Post a Comment