Bila mama cuti...

Act, dah hampir seminggu aku bercuti mid sem...
Tapi tade masa nak update blog.Banyak sgt keje...dr segi keje umah, keje sekolah dah segala macam keje!
Hari ni, hari jumaat. Lusa dah nak balik campus..essemen masih lom siap...Subject psikologi plak nak buat test after naik cuti ni.Tapi, nota masih cantek posing dlm file! Tade selera nak membaca sbb esemen x siap! Target aku nak siapkan essemen sblm esok 14 April! Bercita-cita esok nak bawak anak jalan2....sbb sian bebudak tu...dah la mama dok jauh, balik umah, sibuk ngan keje sekolah huhuhuuh So, esok kena manfaatkan masa sepenuhnya with family....

Er, gambar kat atas tu gmbr terbaru kte org! Masa ni br start cuti..en asben amik aku.So, sempat la kite org terjah pantai sblm balik KL....cik piya suka sgt dpt main pasir! Cik jasmine pun teruja bile dapat jejak pasir...1st tim dlm sejarah yer dik??? hehehhehe

0 comments:

Post a Comment