Saya dan sekolah

Ehem ehem...mintak mahap bg yg memollow this blog...ku serius tade masa nak update blog. Ni aku leh update sbb skrg ku bersiaran di KL...balik hujung minggu. Ketika entry ditulis, cik jasmine ngan cik piya masih lom bgn...gmbr kat bawah ni dah lama upload tp x publish sbb x sempat nak berceloteh hahahha....

Gambar kat atas ni,gmbr aku bersama mok nik...time kite org sama2 beriadah (beriadah cum posing)....Ni hari pertama kite org jejak kaki ke pusat koku...sebenarnya main badminton.Then,sblm balik, sempat la main kat outdoor gym ni...x sangka ramai geng2 dpli yang turun beriadah aritu tu..

Pict ni plak, gmbr aku ngan member yg rapat ngan aku...g kelas,balik kelas,g makan sesama...Kesemua dah berkahwen dan ada anak dua orang yer! Masa ni, time kelas Teknologi dan Inovasi dlm Pendidikan....aku suka kelas ni sbb selalu buat aktiviti hehehhe.....time ni hari khamis...tu pasal aku pakai baju batik! 

Ok, gmbr ni plak..gmbr masa nak makan malam...kite org kalo makan,selalunya akan berombongan! hehehhe...mesti lebih daripada 2 biji kereta....pernah kite org makan ikan,sotong,udang celup tepung seramai 20 org dgn 5 biji kereta! Bikin kecoh kat kedai hahahha.....

2 comments:

aa dah lama tak denga citer kak maznah..skarang kat mana? dpli?

hehehe...skrg dpli...br jer register feb aritu..dkt unisza

Post a Comment