Sama ker?

Cer korang tgk gmbr kat atas ni...sama x muka dua budak nih? hehehhe....
Ok,camni...yg belah kiri tu, anak aku - cik jasmine...yang sebelah kanan tu plak, sepupu cik jasmine - hazwan. Umur kedua2 budak ni sebaya..cuma hazwan lahir bulan march (kalo x silap) + jasmine lahir bulan ogos....

Masa aku tgk ibu hazwan upload gmbr, aku terkejut tgk muka budak hazwan ni.."eh, ade iras2 cik jasmine" hahaha...menurut ibu hazwan, ramai ckp hazwan tu bb girl..n si jasmine plak, ramai ckp dia bb boy...adeh! Means kat sini, kami sama2 mengharap (aku  nak bb boy tp dpt girl, biras aku nak girl tp dpt boy). Sudahnya, muka anak kite org ade iras...ade iras x korang tgk???

Nota kaki: Cemana nak raya ni? Cik jasmine aku tade rambut lg..cemana nak pakai baju kurung?? hukhukhuk

2 comments:

Post a Comment