Kerugian....

Adeh...bersarang dah blog aku ni....Bukan tanak update...tp internet kat hostel tenggelam timbul...Nama jer hotspot...tp bilik aku x clear jugak...pakai broadband pun sama...jap ok,jap slow uhuhuhu.....Ni aku bersiaran dr umah mama kat KB!

Ok,tajuk entry kali ni ttg kerugian...Apa yg rugi?? SUSU IBU! huwaaaaaaa...Kalo korang nak tau,skrg ni aku pam + buang susu ibu...sedey x hengat! Paham2 la...dok hostel...mana ade tmpt nak simpan susu...huhuhu...Tapi aku bercdg nak wat surat kat pentadbiran asrama.Nak mohon kelonggaran utk aku beli peti ais utk aku simpan susu ibu...Lagipun ade beberapa lagi geng mengepam kat hostel tu...Soal sape nak beli peti,tu belakang kira....yg penting,mintak kelulusan dulu! Korang bayangkan...ibu mana yg x sedey...Aku kat sini pam + buang.Jasmine kat KL nun nanges kat nursery (even dan bekalkan susu ibu + anmum + solid food)...Cikgu nursery dia siap mintak kain batik aku! Esoknya tu, jasmine balik dr nursery dgn berbungkus kain batik aku..huhuhuhu...Kat rumah plak, papa dia amik baju aku yg x berbasuh (last week aku balik KL) wat teman tido jasmine huhuhuhu.Sedey kan? This week bukan tanak balik jumpa anak2.Tapi, aku rase biarlah...Kalo kerap balik, nnt jasmine x leh lupe aku plak..Buat masa skrg,biarlah jasmine lupakan mama dia wat sementara....

Kat bawah ni stok ku yg kerugian...Ada byk yg dah rugi..tp x amik gmbr sbb sedey sgt~


Yang bawah ni plak x rugi sbb aku pam dkt umah mama..dah selamat beku dah pun heheheh...
*Pstt...comei kan gmbr jasmine senyum? Seolah2 dia nampak susu ibu tu hehhehe

Yang ni plak komen jiran aku ttg jasmine....huwaaaaaaaaaa

0 comments:

Post a Comment