Hujan Lagi Hati Ini


3 feb..means aku hanya ade 12 hari jer lagik utk bergelar student kembali...huwaaa....x sampai 2 minggu jer lagi...Brg2 lom kemas lg...Perasaan, bercampur baur + x tentu arah....Excited nak jd student balik tp dalam masa yg sama, aku sedey nak berpisah dgn piya ngan jasmine dan papanya...Manakan tidak, lom pernah aku berpisah dgn anak2..hukhukhuk..

Tak tahu la macam mana keadaan time nak berpisah nnt...sanggup ker tgk anak2 menangis? Silap hb, mama dia ni yg nanges beria huhuhu..jasmine mungkin tatau apa...tp si piya?

Wahai hati, tabahkan lah hati ini....

*ku x mampu tulis panjang..air mata dok ngalir

0 comments:

Post a Comment