Mari ber-power pumping!

Korang ingat x entry aku pasal power pumping aritu? Kalo x ingat, korang klik SINI yer...Aku saje jer la nak berpower pumping hehehe..sementara aku dok umah sengsorang ni...lgpun,skrg kena gigih utk buat bekalan cik jasmine yg bakal di tinggalkan bulan Feb nnt hukhukhuk

Untuk pengetahuan korang,aku buat PP ni dgn guna double pump aku yer..pam MODU.Telah di nyatakan bahawa utk double pump, kite kena "Pam kedua2 belah serentak selama 10 minit, rehat/ stop pam 10 minit, sambung lagi pam 10 minit, rehat 10 minit dan seterusnya selama 1 jam" Arahan itu aku patuhi tanpa derhaka sedikitpun. Means dlm masa sejam tu, kite hanya pam 3x la...Seterusnya,PP ni seelok2nya di buat selama seminggu. Ha,bab ni aku derhaka..aku hanya buat empat hari jer (7 jan - 10 jan) hehehehehe...Tp taperlah, rezeki jasmine masih ade...Kalo btol2 timbul kerajinan + semangat yg kuat, akan ku cuba berPP selama satu minggu...Untuk hari ni, korang layan la hasil PP aku selama 4 hari ni yer!


Owh lagi satu, aku juga durhaka part ini "Disarankan buat power pumping ni sekali sehari, seelok2 nya waktu mlm ke subuh, sbb hormon susu sgt tinggi waktu ni. "  Korang tau aku buat pukul baper? Aku buat siang hari...time malam tu, aku ngantuk la..kekekek

Day 1 
Day 2
Day 3
Day 4
Total hasi berpower pumping selama 4 hari ialah :  36oz (pp ni aku buat sekali sehari jer yer!)

0 comments:

Post a Comment