Stylo Baby!

Ok, entry kali ni maybe leh di jadikan idea utk mommies kat luar sana utk join mana2 baby contest...Gmbr2 ni aku cilok hasil kreativiti Adele Enersen.Ade byk lagi...korang google jer...aku pun dah siap download utk reference nnt heheheh. Best kan idea dia?? Sgt kreatif!!!





Adele Enerson, kalo awak baca blog saya, saya mintak maaf la yer sbb cilok karya awak..saya tahu awak x faham Bahasa Melayu..tp, awak boleh copy ayat saya ni dan soh pak cik google translate into ur languange! ahahahaha

0 comments:

Post a Comment