sambungan Aura Maya trial set


Ok,entry lepas (sape x baca,baca dulu kat SINI) aku ade lahirkan ketidak puasan hati terhadap produk Aura Maya yg aku terima kan?? Dan aku ade bgtau, yg seller tu dah respond kan??

So, aku nak bgtau la apa yg dah di respondkan..
Ok, aku pm dia kat fesbuk.Tapi dia reply kat sms..so,conversation through sms jer la...Rasenya, x perlu la aku type apa yg kite org sms2 tu...Tapi, alhamdulillah...this seller dah explain sampai aku puas hati.Dia siap nak refund duit kalo aku x puas hati dgn apa yg aku dpt..Di pendekkan citer, seller ni ade 3 fesbuk...yg trial set yg dia bg kat aku tu, mmg dia upload..tp kat fb yg lain.Bukan dkt fb yg aku order..Masa aku sms order ngan dia aritu, dia ingat aku tgk produk kat fb yg ade tunjuk gmbr trial yg mini tu...Tapi dia ngaku la...silap dia sbb x sempat update kat semua fb..

Tu jer citernya....pengajaran kat sini utk seller online - kalo ade byk2 fb, rajin2 la update yer! Kami pembeli mana nak tau awak ade byk fesbuk...hadui....

Nota kaki: ehem ehem...pict kat atas tu, gmbr yg asben aku amik...muka aku tanpa sebarang bedak. Muka br lepas mandi...Laki aku tanya,nape nak amik gmbr muka camni. Aku jawab "nak tgk perubahan lepas pakai Aura Maya" hahaha..Sebulan akan dtg, aku akan tayang perubahan yg berlaku setelah guna produk ni yer! (sbb tu nak pakai 1 Jan 2012.Senang nak tgk bape lama guna br nampak hasil kekekek)

5 comments:

sitiezahim:"wah wah...hadoi macam2" tu merujuk kepada citer tu or pada "nota kaki" tu wakakaka

abes gamba terbaru pas pkai aura maya mn? nk gak tgk berkesan ke x..

haa..mcm mana menjadi x dgn produk yg seller tu tipu?..

gmbr sebulan lepas pakai aura maya tade..sbb masa sebulan pakai aritu, kesan x berapa nampak sgt..but now, kulit dah cerah sket..nnt saya upload...(pst, saya sambung blaja, jerawat tenggelam timbul.tu yg cam malas nak upload heheheh)

Post a Comment