NIP

Kisah sabtu lepas...
Start 11.30am, kite org kuar umah..bermula dgn g kenduri kawen kat Selayang. Then, g Karnival Karangkarf dkt Seksyen 15, Shah Alam...membeli buku2 masakan dan novel..Masa byr, cashier tu ckp, "wah,minat masak ni" hahahhaa...minat masak atau br nak blaja masak?? hihihihi Pastu, beli 3 biji novel..ade diskaun 30%...

After karangkraf, pergi plak Reject Shop Warehouse Sale...pun dkt seksyen 15...ala, 2 roundabout jer dr karangkraf...kat sini pun abis beratus...semua beli baju2 yg 70%...utk cik piya dan untuk cik jasmine. Untuk en asben, beli kemeja utk g keje 2 helai...sehelai RM15 jerk..murah gilos!

Pastu, g makan nasi ayam Pak Mal...pas makan, perjalanan di teruskan ke Jom Heboh-Bukit Jalil plak..gile gigih berjalan kan?? hahahah Kat jom heboh, beli beg sekolah angry bird cik piya..RM10 jer pun..jd la utk dia ke pra sekolah next year hihihhi....Aku?? Owh, aku beli tudung aidijuma 5pcs for RM30..berhajat nak tambah manik + boh renda nnt...sbb tu daku beli yg kosong jer hihihihih

After jom heboh, terus balik umah...sampai umah dkt kol 1 pagi...wahwahwah...jauh perjalanan,duit pun terbang hohohohoh

*kat atas ni aku nyusukan cik jasmine di booth Jom Heboh yg dah tutup...duduk atas ice box jerk..tgh menyusu, security ronda..tegur. tak leh dok sini..aku pun ckp "saya tgh nyusukan bb ni cik"....then dia ckp "owh sorry...saya x pasan.taperlah...duduk jer lah" hikhikhikhik....

3 comments:

hehehe..kenapa la dulu kalau saya pegi rejek shop tuh asik jumpe saiz besar aje..huhuhu

bagus lah security tu, dia paham kan....tak mcm sesetengah org, tak paham atau tak mahu paham kepentingan BF ni

mixed famili: tu aa la kan..bukan semua faham ttg bf ni..hehehe

Post a Comment