Tumpang freezer

Pict kat bawah ni hasil tenusu aku yg di transferkan ke umah my sis kat Keramat. Nape kena dok keramat? Sbbnya peti aku dah full! Mmg  x leh sumbat dah..Nak buat cemana, murah rezeki cik jasmine ni hehehe 2 bekas besar tu stok2 yg beku..aku just boh tube ais dan tutup ngan napkin. Tak tabur garam pun sbb perjalanan Gombak-Keramat x jauh pun...yg bekas kecik tu plak, stok yg x beku lg..mujur ade 3 paket je.muat la derang lepak dlm bekas kecik with seketul ice pack hehehe..

Sblm balik, aku angkut lg stok2 terdahulu utk balik ke Gombak plak. Nak kena gerak sepantas mungkin. Riso x sempat abiskan (tkt expired)  sbb jasmine x minum byk huhuhu....

0 comments:

Post a Comment