Tudung AidiJuma


Org lain semua sibuk tudung awning & shawl kan skrg? Tapi, Datin Juma kite masih kekal setia bersama tudung bawal...Atas ni contoh tudung bawal (delima-rosette) yg di beri nama Tudung Aidijuma - cetusan IDea Datin Norjuma..

Act, tudung bawal ni ade bentuk dia tapi aku lupe nak copy. Now,jenguk balik fb Tudung AidiJuma, dah tarak.Kalo x, leh tunjuk apa beza bawal ni ngan bawal2 lain tu heheheh Pastu, tudung yg cam dlm gmbr ni pun dah tade stok. Daku pun x sempat nak rembat! Yg skrg punya dsgn aku kurang berkenan sket hahahah


(Iklan x berbayar. Di copy & paste dr fesbuk)
Tudung Aidijuma - cetusan IDea Datin Norjuma
Visit us at aJ booth this coming November & December 2011

1. Persidangan UMNO - PWTC
29/11/2011 - 3/12/2011

2. Jom Heboh - Bukit Jalil
3/12/2011 - 4/12/2011

*agak2 kalo aku pakai tudung bawal Aidijuma, comei cam Datin Juma x? hehehehe

0 comments:

Post a Comment