Service MODUku....

Smlm,after checkup Jasmine 3 bulan, aku p Sarakids,Shah Alam sbb nak service MODU ku yg byk berjasa sblm nih. Reason nak service, sbb performance dah x mantap. Kalo dulu senang2 jer dpt 10oz per session. Tapi after 2month guna, nak dpt 1oz pun berchenta hukhukhuk...

Setelah di service, staff Sarakids tu tunjuk kat aku mende yg derang tukar tu. Rupa-rupanya getah kat dlm tu dah koyak. Pg tadi, aku try modu ku..Alhamdulillah, puas hati..prestasi modu kembali mantap. Hasil tuaian selama 20min, aku dpt 7.5oz. Ni pun operasi tergendala sbb cik jasmine dah nanges nak nyusu. Kalo jasmine x nanges, mau penuh botol aku tu hehehe

My breastfeeding corner
Aku tau, ramai yg x puas hati dgn Modu...Bg aku senang jerk...sama cam produk kecantikan.Kite tgk muka org tu licin,kite pun pakai produk cam dia pakai tp muka kite x licin. Pasai apa? So, sama la cam breastpump ni. Mungkin tade keserasian...Tak perlu kite nak hentam mana2 breastpump. Setiap pam ade kelebihan dan kekurangan.Dan sebagai pengeluar, aku percaya mereka sentiasa berusaha utk membuat penambahbaikan...

prestasi modu kembali mantap
Kesimpulan: Saya syg MODU!

0 comments:

Post a Comment