Mama,Along dan Adik-adik saya

Ni gmbr masa Aidiladha bebaru ni...
Aku tade dlm gmbr sbb aku beraya kat umah mertua! huhuhu...Dah la raya pose aritu kite org x bergmbr sbb aku dlm pantang. Raya haji pun x bergambar. Selalunya, time raya kelate la ade gmbr2 yg mengarut + pelbagai gaya. TAPI, kalo time raya kedah, kalo bergmbr ngan mertua + ipar duai mesti gmbr yg kaku jer. Masing2 tgk kamera. Aku yg suka posing pun jadi kaku sekali..huhuhu..sungguh tabest!

Atas ni gmbr kat umah aku..Yg berjubah hitam tu mama. Yang baju kurung bunga2 tu my sis..Masih lom kawen. Tatau dah ade boipren ke x. Aku nak tanya pun segan heheheh..Yang baju putih tudung lilit2 tu, adik bongsu aku. Dah ade boipren!

Gambar ni plak kat umah mak sedara aku. Kat Machang. Kampung yg sebelah Uitm Machang tu. Tiap kali raya x pernah miss g umah dia. Sbb apa? Sbbnya kite org suka suasana kampung itewww...Dan setiap kali dtg sini, mula la posing mengarut2...tgk la gelagat adik beradik aku tu...huhuhu..Kan best kalo kite org 5 beradik dpt bergmbr sama tahun nih...huhuh

0 comments:

Post a Comment