Baby Wearers

Aku sudah terpengaruh! Tu jer yg leh aku ckp skrg.
Ni gara2 member aku yg bz mencuci mata nak beli carrier..Padahal sblm ni aku dah join group Malaysian Babywearers tu..tp as a silent reader jer la..comei je tgk masing2 gendong anak hihihih tade la rase nak membeli ke apa..tp skrg, ku sudah terpengaruh! hukhukhuk

Skrg ni, macam2 fashion "gendongan". Ada yg belit2, ade yg galas cm beg sekolah dsb..tp harga tu, paham2 la..beratus2...Kat bawah ni cth2 gendongan/carrier yg menyentap kalbu. Aku amik dr fb/web derang. Kire aku tlg promote jugak la produk derang (iklan x berbayar daaa)

by Neeza NeedleS

by JumpSac Baby

Sesape nak cuci mata, leh klik link kat bawah ni yer


1.Apootaern - Pouch/RS/MT http://www.apootaern.com/ 
3.Big Eyes Shop - Pouch/RS/MT http://bigeyesshop.blogspot.com/
4.Deana Design - RS http://www.deanadesign.com/
5.JumpSac Baby - RS/MT/SSC http://www.jumpsacbaby.com/
7.Mei's Baby Carrier - MT/SSC http://meisbabycarriers.wordpress.com/
8.Neeza NeedleS - MT/BT/SSC/Onbuhimo http://www.facebook.com/neezaneedles
9.SnuggBaby - Pouch/RS/MT/SSC http://www.snuggbaby.com/


So cemana? korang terpengaruh tak? hakhakhak

0 comments:

Post a Comment