Tamat sudah tempoh berpantang

Wah, blog ku hampir bersawang! Sudah lama x update..
Skrg, dah leh update cam biasa..sudah abis pantang (entah2 bz jaga bb, x sempat update jugak) hihihih...

Idea x dtg lg sebenarnya..layan gmbr jer la eh!

1. Masa pregnant, aku join group Hospital Bersalin. Bila dah bersalin, aku join plak dkt group Kumpulan Ibu Menyusukan (KIM). Sbb apa suka join KIM? Sbb kat situ ramai ibu2 cite pasal susu ibu. Pastu suka tgk gmbr2 stok ebm derang. Sgt teruja...Oleh kerana terlalu excited nak bf my jasmine, ku mengorder ini sticker muahahah...sticker ni aku paksa en asben tepek sblm kite org balik KL bebaru ni..asben siap tanya "kete leh jd laju ker kalo lekat sticker ni?" (kes bini excited nak hon member KIM kat atas jalan, tp x jumpa geng KIM pun)

sticker KIM
 2.Yang ni, mama posing ngan baju nyusu yg baru beli..Time ni kite org berhenti rehat kat Caltex Gua Musang. Jasmine sudah lapar wooo...Owh.cik piya cam biasa, kecantikan harus dijaga! Rela x tgk kamera sbb nak makeup.Boleh gitew?
(p/s: ramai ckp ku sudah slim. betulkah??? hihihihi)
breastfeeding di mana-mana
 3.Pict terbaru adik jasmine. Time ni 54hari....dan sehingga hari ini mama tgh berusaha utk membulatkan jasmine..gigih!gigih!gigih!
nur ezzah jasmine

2 comments:

cepat aje membesar..inilah jasmine yg dlm perut mamanye dulu macam-macam jadi kan...asik bleeding aje kan..semoga membesar dengan sihat jasmine..:)

yer..inilah budak jasmine itew! tula,byk dugaan masa ngandungkan dia tp alhamdulillah, sakit nak melahirkan dia x lama...dlm pantang pun x susah nak jaga dia.

Post a Comment