Jasmine ke IKEA dan kawasan sewaktu dgnnya...

jasmine letih
Sabtu, kite org bawak cik jasmine g jalan2...bawak p ikea & jalan2 the curve...kat ikea jasmine byk tido. Senang kite org belek2 brg. Tapi, pd hari kejadian, kite org tade nafsu nak membelek brg sbb org ramai giler!  (ker sbb duet pun tade?? hahaha) Sudahnya, rembat katalog ikea 3 biji dan beli karipap cam biasa hehehe...owh, aku smpt masuk nursing room ikea sbb jasmine nak nyusu...yg aku bengang, tetiba sorang laki ni masuk ngan anak dia semata2 nak basuh tgn! Hello bang, x nampak ker bilik ni utk ibu jer?? Mujur time tu aku dah setel nyusu..ampeh jer ko kan! 

After ikea, kite org pergi The Curve..sbb dah lama x pergi. selalu g ikea pun, x pernah nak jejak the curve nih...aku pun masuk nursing room...sgt cantek. Kaler pepel...x sempat nak amik gmbr. Agak dukacita sbb dia hanya sediakan 2 bilik utk ibu2 menyusu dan 2 tmpt utk tuko pampers...masa aku masuk, no problem....tp lepas tu...ramai mommies2 yg terpaksa tunggu turn..harap pihak the curve alert pasal mende nih....perlu penambahbaikan...heheheh

p/s: sejak ade jasmine ni...asyik citer dia jer kan?? ok la tu...blog aku..ade aku kesah??? peace yo!

0 comments:

Post a Comment