Modu Breast Pump

Korang ingat x aku pernah pening2 nak beli electric breast pump dulu? Kalo lupe, leh baca SINI...
Akhirnya,keputusan telah di buat sbb budget x berapa mengizinkan maka, aku decide beli modu jer la...double pumping, murah dan akan ade car adapter nnt....

pam sambil ngantuk nih...celik2 mata dah full

hasil tuaian 3.30 pagi...alhamdulillah
Sepanjang guna Modu, mmg aku puas hati....murah dan berbaloi!

5 comments:

saya ada beli pam ni, and TERSANGAT LA KECEWA dengan prestasi pam ni.

Kerap sangat rosak, and paling kerap, suction dia tak rasa.
Hantar pegi servis, baik la kejap, dalam 2 minggu, lepas tu start balik problem yang sama.
Sampai fedup dah nak hantar.

My advice, sesape yang nak beli breastpum, JANGAN LA BELI PAM ni.
FRUST hoi.
Membazir duit je RM500, dapat pam yang TAK BOLEH PAKAI.
Even send balik untuk servis pun, SERUPA SAJA.
Buat sakit hati je.

hehehe...pendapat masing2..
pada saya, sepanjang guna modu ni saya tade masalah langsung...hasil pam pun mantap. mungkin setengah org x serasi.tp serasi dgn saya.saya pun dah pernah servis modu ni. prestasi lepas servis juga ok..tade masalah ;)

saya br je beli...tp dpt nak pump xble...tukar dulu sbb under warrenty...nak tgk gak okke tak...

taper,kuatkan semangat utk BF anak..memula pam,mmg hasil sket jerk.bila dah selalu pam,production meningkat ;) selain modu, saya pakai avent manual.both breastpump saya puas hati

Da ade car adapter ek ...sblum ni sy pk..hsl mmg sgt mberangsangkn..tp da rosak...skrang terasa nk beli bru sbb bru pas bsalin..tp takut plak rosak lg..

Post a Comment