@yurosni Giveaway

Kali ni nak citer pasal @yurosni GA. .
Act, GA ni start 10 ogos 2011 - 20 ogos 2011. Tp sbb tade masa nak join, aku pun biarkan jer la...dah lepas date. Tup2 pihak penganjur ni extend dia punya GA until 10 September 2011. Hm, alang2 ni...join jer la..korang yg berminat leh join jugak!Syarat pun senang jer.



Syarat2:
1:MESTI jadi follower http://ayurosni.blogspot.com - DONE!


2:LIKE FB pages-http://wwww.facebook.com/ayurosni - - DONE!

3:nyatakan dari mana anda tahu mengenai giveaway hadiah @yurosni ni  - DONE!
- melalui group Kumpulan Ibu Menyusukan (KIM)



4:kenapa anda nak join giveaway hadiah @yurosni. DONE!
- ada byk sbb naper nak join GA ni..antaranya:


  • nak tunjukkan tanda sokongan terhadap penyusuan susu ibu.Berdasarkan pengalaman 4thn lepas, anak aku hanya menyusu susu ibu sampai umur 3 bulan jerk. Pastu dah minum susu formula. Then, berat dia makin merosot sampai graf kuning..sgt sedey. Maybe time tu aku pun x bersungguh nak breastfeed anak aku tu...DAN, alang2 skrg aku dah ade bb, (sehingga entry ni ditulis, bb baru berusia 9 hari!) aku pun nekad utk bf bb..dan skrg tgh berusaha gigih mengepam!
  • hadiah menarik. antara hadiah yg ditawarkan tu, aku masih tade nursing kurung pahang dan nursing cover. Walaupun skrg dah ade manual avent, tp aku hrp berjaya dpt manual avent ni lagi sbb hasilnya yg sgt memuaskan. Tak rugi ada byk pam sbb nnt kalo pam skrg dah nazak, at least aku dah jimat kos utk beli yg baru hehehe...lagi satu, leh aku buat double pumping! Nak beli yg elektrik dah x mampu, dpt dua2 manual pun kire ok la...

5:link kan penyertaan ke blog ini  - DONE!
- yg berminat nak join, leh ke blog pihak penganjur yer http://ayurosni.blogspot.com


6:komen kat entry ini, untuk sahkan penyertaan anda.  - DONE!


* Harap2 ada rezeki bb utk mama menang GA ni! Dan menjadi pembakar semangat kepada mama utk fully bf selama yg boleh! Amin....



1 comments:

Penyertaan diterima.
Gud luck dear

Post a Comment