Salam Aidilfitri

1 Syawal...juga genap 13hari aku berpantang!
Ni gmbr pagi raya td...sempat berbaju kurung semata2 utk posing hihihi...tp x lama pastu, aku tukar uniform balik...per lg kalo berkain batik + tshirt + berbengkung + stoking! Mudah dan selesa utk menyusu dan memerah produk tenusu!


Hm,ketika entry ini ditulis, bb tgh menyusu wawawa...mama gian nak update blog. Sbb pasni, aku dah x leh online sehingga la abis pantang & kembali ke KL early October nnt (laptop dah arwah. ni pun pakai laptop adik)...

Oklah, apa pun, selamat hari raya aidilfitri utk para pembaca dari kami sekeluarga...

*pstt: korang nampak x logo KIM (Kumpulan Ibu Menyusukan) kat sebelah kanan nih? Ni sbg pembakar semangat utk aku meneruskan penyususuan susu ibu ;)

0 comments:

Post a Comment