No Entry :D

Hurm,agak lama x update blog...
Act, tade citer yg menarik nak di tepek kat sini..nak citer pasal menu berbuka, rasenya tabest sbb skrg ni masak biasa2 jerk...malas nak snap gmbr...Sejak 1 Ramadhan sampai la skrg, aku masih masak juadah berbuka utk en asben.Even dah sarat + pergerakan terhad, aku gagahkan diri jugak.... So far,mmg x pernah lg pergi bazar ramadhan. Rasanya, kalo pergi..mau juling biji mata tgk makanan! (dah la x pose heheheh)

Hari ni, 14 Ogos...aku masih ade tiga hari utk menunggu cik baby keluar dr rahim ibu...(wah ayat!).
Perasaan? Nerves ya amat....stress pun ade sbb org keliling pakat tanya bila bb mau kuar huhuhuh....
17 Ogos ni, genap EDD aku...merangkap checkup kat MFM-HKL. Checkup ngam2 sempena 40w!
Agak-agak sunyi dr berblog/fesbuk, ade kemungkinan besar aku dah kena sumbat dlm wad!

Apapun, sesape yg follow blog ni...doakan semoga semuanya di permudahkan...AMIN!!

0 comments:

Post a Comment