Check up - 37week

Hari ni, 1 Ramadhan/1 Ogos..semua org dah start sambut puasa.
Dan hari ni jugak aku checkup utk kesian kalinya...today, dah 37w6d...berat pun naik 300gram jerk.Now 51.8kg...masa nak buat CTG, nurse tanya aku dah makan ke blum? erk, saya puasa la nurse hehehe...

Saje try puasa utk 1st day...after checkup, aku dah rase lapa2 dah..masa tu br kol 11am kalo x silap...balik umah kunun nak berbuka...tp, taperlah...try tido dulu....dlm kol 130pm aku bgn, dah rase lega sket...rase mampu utk berpuasa hari ni...

Sehingga entry ni di tulis, (now 5.07pm) aku masih lum berbuka..Alhamdulillah...harap2 harini dpt complete sehari...Kalo bby nak kuar pun, tunggu mama berbuka dulu erk! kasi chance mama teman papa berbuka hari ni hehehe....

Ok, menu berbuka hari ini: Kueteow goreng, sira pisang, air soya
Sahur karang: Sup ayam

2 comments:

slamat berpuasa kak maznah..doa byk2 let say baby kuar pon lepas berbuka..takut tak larat nak meneran nanti..semoga slamat semuanya ok..:)

hehehe...selamat berpuasa utk hajar jugak.bby ni tade gaya nak kuar pun lg huhuhuh

Post a Comment