Tandas OKU

Entry kali ni nak citer pasal jamban aka toilet yer!
Untuk pengetahuan korang, lepas discharge wad aritu aku terus ajak en asben p farmasi beli jamban duduk nih memandangkan kat umah ni tade jamban duduk (jamban cangkung jerk).


Naper aku nak beli??
1.sbb perut dah makin membesar..x larat nak cangkung lama2 dlm toilet
2.bleh guna dlm pantang nnt. tade la fobia nak membuang air besar huhuhu
3.x rugi beli sbb nnt kalo ade org tua (yg dah uzur) dtg umah, depa leh guna gak..rilex jer cam dok atas kerusi


Tandas OKU
Intro:
- beli kat farmasi Taman Melawati
- harga RM98.00..aku mintak kurang, dpt RM80.00
- jamban OKU ade byk design, tp aku suka yg ni sbb selesa (siap test duduk sblm beli)

Ciri-ciri:
- ade penyandar dan pemegang kiri kanan. rilex jer melepaskan hajat sambil leh membaca hihihihi
- leh lipat lepas di gunakan
- di sertakan sekali besen@bekas (refer gmbr bawah) utk org2 yg x mampu nak ke toilet. Bleh buang dlm bekas tu (make sure lapik ngan plastik la, senang nak p campak bahan buangan tu nnt kekekek). Kalo org yg sihat cam aku nih, x yah la...letak jer jamban ni kat jmbn cangkung tu...najis direct masuk lubang jamban ok!

disertakan dgn bekas berpenutup
*kalo ade yg berkenan then nak mintak aku belikan,bgtau la yer....mana tau kat umah korang payah nak dpt kan jamban nih....

31 comments:

name tandas ni komot kn?? ejaanny xpasti

komot ker? hehehe..x sure la nama dia

salam

sy terjumpa post ttg tandas OKU ni, sgt sgt memrlukan utk adik saya, tapi xjumpa lagi yg macam ni.

boleh ke kalau nk minta saudari tlg belikan dan saya akan bank in duit scpt mgkn.tenkiuu.

ada fb tak? sy ada nmpk banner KIM dekat blog ni saya pun one of the member.

sis...saya dah respond ur email...add fb saya : Maznah Muhamad Nor ;)

salam..

nk tanya, farmasi tmn melawati tu dekat dgn ape??
saya nk beli jamban duduk ni utk wife saya yang baru lps czer bersalin.

Harap boleh membantu.

boleh emailkan detail kpd saya.

yarushi_one86@yahoo.com

wan...done email you..check yer ;)

salam... sis sy nak tau nama farmasi utk beli kerusi ni. bakal nak bersalin x lama lg so nk beli jgk 1 sbg preparation. tolong emailkan details boleh? nora.nordin_7@yahoo.com

TQ. :)

Email sy location farmasi taman melawati di haibara1104@yahoo.com

haibara1104 email done yer..sori lmbt sket

salam, saya due date bersalin bulan december 2013 ni.. saya cuba nak cari tandas duduk ni untuk preparation lepas bersalin. boleh bgtau details dan lokasi berdekatan? apa nama farmasi yang jual ni? help helpp... thank you in advance ye awak..
sarah_yaman@yahoo.com

email done to sarah_yaman@yahoo.com. tq

DEAR READERS....

SAYA ADA BUAT ENTRY BARU TENTANG TANDAS OKU NI....UNTUK MEMUDAHKAN KORANG..SILA KE

http://keabadianchenta.blogspot.com/2013/10/tandas-oku-part-ii.html

SEMUA MAKLUMAT DAH STORY DALAM ENTRY TU...SILA BACA YER...

*saje guna huruf besar sbb nak bg org nampak komen ni....hehehe....hepi dpt bantu uols

Salam.. boleh bg address farmasi Tmm Melawati tu?? Berminat sangat lepas baca story u. Anyway, my wife is 8 mths pregnant n surely need it during her pantang period. Pls email me at sy8muhdfadhil@gmail.com thank you

jimmy genting : rujuk new post pasal tandas OKU ni...link seperti komen pada 2 oct tu. tq

plzz email me..nak beli rafeah.senibina@gmail.com..tq

plzz email me..nak beli rafeah.senibina@gmail.com..tq

Nak address farmasi tu .. email me pls anisanuar777@yahoo.com

nak gak email haja59@yahoo.com

kalau boleh nak tau hage kerusi dan kos pos

tolong pm to lah_world@yahoo.com.my

Salam.saya ada nak jual kerusi macam tu.saya beli kt farmasi di taman melawati juga minggu lepas untuk kegunaan saya.tapi lepas beli baru tau yang kakak saya dah ada. Jadi saya nak jual yg saya dengan harga beli rm90.baru lagi.plastik pn xbuka lagi.sesiapa yang berminat boleh emel saya di aranoor85@gmail.com ye. Tq..

boleh bagi tau saya lokasi farmasi tu..?

salam...bole bgtau sy farmasi tu kat mna x? sy dh nk bersalin dn perlu sgt kerusi duduk ni...bole email sy ryzaluvkhairul@gmail.com...tq

tolong email kat saya
noorhalizam@gmail.com

Boleh email kat saya lokasi farmasi tu? Saya nk beli utk husband xcident baru2 ni.. Tq ye.. kakchik2537@gmail.com

Boleh email kat saya lokasi farmasi tu? Saya nk beli utk husband xcident baru2 ni.. Tq ye.. kakchik2537@gmail.com

Bg no.whatsapp blh..nk oder untuk mak

salam... sis sy nak tau nama farmasi dekat melawati utk beli kerusi ni. Saya akan bersalin x lama lg so nk beli jgk 1 sbg preparation. Boleh emel saya x? wanhusna87@gmail.com

TQ sis!

salam... sis saya nak tau nama farmasi dekat melawati utk beli kerusi ni....Boleh e-mel saya x? naimahsetar7928@gmail.com
Tq.....

salam... sis saya nak tau nama farmasi dekat melawati utk beli kerusi ni....Boleh e-mel saya x? naimahsetar7928@gmail.com
Tq.....

Post a Comment