Saya kena sumbat dlm wad!

28 June: Check up kat HKL. Scan2, uri x naik..still PP type III. terus kena admit wad. aku mintak balik jap nak amik beg pun derang x bg..tkt bleeding huhuhu...950am, masuk wad dengan sehelai sepinggang...di arah utk lepak dlm wad sehingga bersalin...wah! sgt lama! sdgkan skrg baru 33w!


Sepanjang dlm wad, doc dah bg date utk operate. Derang pilih 2 ogos ni..masa tu kandungan 38w..dah di kira matang utk di keluarkan. Kalo bleeding, kena buat emergency operation plak huhuhu

Wad 2A
Warning!
1 July: kol 8am doctor pakar scan lagi...scan2, uri dah naik katanya..wah, dlm masa 4 hari uri leh naik er? then dia bg balik...aku x tanya banyak.dah org soh balik, balik jer la...dok spital lama2 buat apa kan? hehehe tapi 6 July ni kena scan balik...kalo uri turun lg, kena sumbat dlm wad lg..aiiyakkk! Kalo kompom uri dah btol nnt, leh la normal.. x yah operate. Tak kesah la cemana pun, janji selamat...

0 comments:

Post a Comment