PreBesday

Dalam keadaan yg sarat2, aku prepare gak party bag utk besday cik piya nih...
Bday piya selasa ni - 19 Julai (sama bday papa dia)...jd, party bag ni semua utk kawan2 nursery dia.
Kek, esok br nak beli. Kalo beli awal di khuatiri akan habis sblm bg kawan2 makan. Cik piya sgt suka makan kek! Memandangkan 19hb ni jugak aku ade appointment kat HKL, maka akan ku kirim kamera jer la utk cikgu dia amikkan gmbr..sorry sayang,mama x dpt join. Tp taper, janji piya leh sambut besday ngan kawan2 kan??

Ni tiga keping gmbr cik piya yg excited membantu aku...



cik piya tgh gunting kertas
Nota kaki: Ptg td, masa aku tido piya cium pipi aku..siap cium kiri kanan! Aku nak gelak, tp aku pejamkan mata jugak! Pastu aku buat2 batuk, terus cik piya lari keluar bilik..malu la tu...muahahaha Bila aku bgn, aku tanya nape cium mama? Dia jawab, "piya tanak mama masuk spital" huhuhu....

0 comments:

Post a Comment