Satu hari di KLIA

Ptg td,kite org g KLIA...plan nak shoot kat Sepang Gold Coast.
Tapi, otw tu, ari dah mendung. Cancel ke sana dan masuk parking KLIA.
Shoot sket2 jerk. Tak suka sebenarnya shoot dlm bangunan....tade seri! hehehe....

Dalam KLIA...
Masa jalan2 tu, tetiba cik piya bukak mulut..

piya: mama, kaki piya sakit la...
mama: nape sakit??
piya: tatau la mama...tetiba kaki piya sakit (sambil jalan terhencot2)

korang tau naper tetiba kaki piya sakit?
sbb, masa jalan tu, dia nampak troli yg tolak brg tu. masa kite org g Krabi aritu, dia duduk atas troli bag tu...so, smlm bile nampak mende tu jerk, terus jalan terhencot2....

mama: hurm, jalan jer la....troli tu bukan leh bawak budak..tu bawak beg. Budak2 mana leh duduk
piya: troli tu bawak beg je ke mama?
mama: yer la....mana ade budak duduk atas troli tu
piya: ha, kaki piya dah x sakit...(terus jalan cam biasa!)

Mama terus cuit papa. Papa dah gelak2...sbr jer la anak aku nih!
Pandai plak dia jalan terhencot2 tu....

0 comments:

Post a Comment