Rahsiaku Milikmu

Entry kali ni, aku nak tunjuk produk2 yg aku gunakan dan aku tepek2 kan kat muka hihihih.
Usah ditanya perubahan yg berlaku yer. Act, sblm2 ni dah byk produk yg aku try. Tapi, dlm byk2 produk...produk kat bawah ni la yg kekal sampai sekarang.....


Sini aku listkan la apa yg aku pakai yer:
a. Bio Essence with ATP : pencuci muka, toner, rejuvinating serum
b. Syahirah : cleansing milk, gel pengelupasan, krim pencerah
c. Loreal : foundation-True Match
d. Silky Girl : compact powder, blusher, eye shadow, eye liner, lipstick,lip gloss
e. Nivea : lip balm

Ok, nape aku pakai Bio Essence + Syahirah? sbbnya, dulu pakai complete set Syahirah. Murah pun murah.Then rase nak tukar pakai produk lain. Mana2 produk Syahirah yg dah abis, aku beli Bio Essence heheheh. Kalo nak pakai semua Bio Essence, kopak la duit aku...huhuhu So, mana2 yg dah abis, aku akan cr dua produk ni jerk...utk brg2 makeup plak, mmg x pernah tukar. Masih setia dgn Silky Girl! Lagipun, eye shadow ngan blusher jarang pakai. tu pasal ade satu palet jer hihihih....Foundation pun aku masih setia dgn Loreal. texturenya yg sgt2 lembut!

So far alhamdulillah, muka aku tade masalah even campur2 produk ni...

Nota kaki: Kawan aku ckp, muka berseri sejak peknen. Seri sbb peknen atau disbbkan tepekkan mende2 ni semua?

2 comments:

tade makna nak verangan ok! :P

Post a Comment