Happy Fathers Day

Aku ngan along masa kecik
Hari ni, tgk status fb kawan2..semua dok wish fathers day....kat blog pun semua citer pasal fathers day..
hum, aku nak join gak la...nak tunjuk papa aku jugak hehehe....
Gambar kat atas tu masa kite org dua beradik (time ni aku bongsu!). Yang dok atas papa tu, aku ler....x ingat la umur bape masa nih tp yg pasti, gmbr ni masa kat umah sewa kite org kat Temerloh,Pahang.....

Kalo citer pasal bapak, aku rase semua akan ckp bapak masing2 yg terbaek!!! btol x? Jd, x payah la aku citer panjang kan! Sket intro pasal papa nih.....

Muhamad Nor Bin Che Ibrahim
15 Jan 1949/ Machang,Kelantan/ anak ke2 daripada 4 beradik
meninggal pada 17 Jan 2003 akibat kanser usus...Al-Fatihah....

En asben & cik piya

0 comments:

Post a Comment