Bukan tanak update

Dah lama x update blog.
Bukan tanak update, tp line intenet yg teruk gile.
Pagi ni, line laju sket....sempat nak update siket...hehehe

Exceli, sambil berblog ni, aku tgh cari2 hotel area Kota Kinabalu.
Kite org nak pergi 23Jun-26June ni..yeay! Harap2 tade halangan laaa....Sedaya upaya aku jaga diri utk tidak bleeding lagik huhuhu....

Memandangkan pergi 4 hari 3 malam, kite org decide nak cr hotel yg below RM100 jerk. Pastu nak yg dkt town (mak buyung x larat nak jalan kalo hotel jauh dr tmpt shopping!)..Pastu, nak sewa kete sehari jerk utk ke Kundasang hihihih....setkt jalan dkt2 tu, jalan kaki jer la...agak2 x larat, lepak bilik jer lah! Terbayang2 cemana nak posing kat Kundasang itewww!

*pagi ni makan kuewtiow goreng. lupe nak amik gmbr..jd, entry ini tidak bergmbr ok!!!

0 comments:

Post a Comment