Bercanda di Cherating

Selesai wedding kat Dungun, kite org check in hotel kat Bandar Kemaman. Cari hotel murah2 jer sbb time tu dah kol 8pm..x berbaloi nak sewa mahal2..lgpun nak tido kejap jerk. Hajat mmg nak tido Cherating, tp bile pk balik, lepak Kemaman jer la..sbb esoknya nak beli keropok kat Kuala Kemaman....Malam tu, kite org makan kat kedai yg selang beberapa buah jer dr hotel...huii...mahal gilos! RM18! kalah KL...padahal menu biasa jerk...nasi 2,kangkung goreng,telur dadar,tomyam campur, teh o ais laici jerk..huhuhu....

Pagi esoknya, kite org breakfast kat Kedai Kopi Hai Peng. Kedai kopi yg femes kat sini. Org lain makan roti bakar, telur separuh masak..tp kite org makan nasi dagang jerk. Cik piya plak makan bihun goreng jer...rase nasi dagang tu tade la sedap pun. Mungkin femes sbb roti bakar ngan kopi dia yg kite org x order tu hihihi....

Kedai Kopi Hai Peng

After breakfast, pergi la pasar...kunun nak beli jambu air...tp x beli pun. Tau harga baper? RM15 sekilo! huh?? gile apa??? Buah tade la elok pun...mungkin sbb org luar, derang "katok harga kaw-kaw" punya.Ciss!
After pusing Kemaman, check out hotel then lepak kat Cherating sambil makan kepok lekor + otak-otak hehehe  
tepi sungai Kemaman
Cherating dah nih...
My perut...31w ++
Along tgh makeup
*tunggu baby besar sket, kite main pasir pantai erk!

0 comments:

Post a Comment