Seri Ibu Mengandung?

Kami berempat :D
Entry yg nak membangga diri! Jangan baca kalo rase meluat ok ihihihih....

Ok, gmbr kat atas ni masa kandungan 26w...korang tgk muka aku tu..berseri tak? wakakaka...bukan apa, dah ramai ckp muka aku naik seri sejak peknen nih...hihihihi....adakah aku kena peknen every year utk kekalkan keanggunan ku ini?

Orang kata, ibu yg mengandung anak laki serabai sket + muka tade seri...dan ibu yg mengandung anak perempuan ni suka melawa plus seri dia lain...mungkin teori tu btol la kan...sbb insya Allah baby yg bakal lahir ni pun girl jugak....tu pasal wajahku berseri2 kot (org kata yer)...lagi satu, sejak mengandung piya lagi aku suko benor masak..sama jugak ngan 2nd pregnancy ni.. pastukan, masa piya dulu, aku suka benor mende2 yg kaler pink....kalo ikutkan, pink tak masuk senarai fav kaler! geli jerk! yg ni plak, aku suka sgt kaler pepel....btol la tu girl kot kan?

0 comments:

Post a Comment