Kenduri

13hb - 15hb aritu, kite org g Keratong 5, Pahang...ade kenduri cousin mama....act, attend wedding ni sbb nak membalas la kunjungan derang masa aku kawen dulu + masa arwah papa meninggal dulu....

Kite org konvoi 2 buah kereta..kete aku ngan kete boipren adik aku hihihih...yg mamat pakai baju pepel tu boipren dia yer! Budak Ipoh...hurm, alang2 dah tunjuk gmbr ni, aku nak promote...baju yg aku pakai tu, aku beli online...cotton dr vietnam...beli kain ela jer la..pastu upah jahit...aku suka sgt beli cotton vietnam ni..kalo x silap dah 6 pasang aku beli hihihi....sape2 yg nak beli, leh tgk SINI or add FB dia. Kalo sape2 nak beli borong pun boleh....tokei ni senang berkira...pastu dia jual murah dr peniaga2 online yg lain....korang leh compare nnt!

Posing dulu sblm g kenduri
Pengantin...tatau nama :D

0 comments:

Post a Comment