Final Shopping

Hari ni, final shopping for mama and baby!
Memang marathon dr satu tempat ke satu tempat lah...memula g One Baby World kat Taman Permata. Then p Carrefour Wangsa Maju (makan2 + beli sandal)..ingat nak shopping kt Carrefour jer, tp baby punya department depa tgh ubah suai, nak alih brg g tmpt lain.Tak selesa nak shopping.So, cancel shopping situ dan g Manjaku Wangsa Maju (opposite carrefour)...Pas g Manjaku, g plak Fabulous Mom kat TTDI.....Usah di tanya baper RM aku berhabis td...hihihihi

Puas hati dah setel beli brg2 baby...pasni x yah pk nak beli apa2 dah...tunggu masa nak deliver jerk..Cik Piya pun dah sibuk tanya bila adik piya nak kuar....Harap2 cik piya jd along yg bertanggungjawab terhadap adiknya nnt....

Along bersama brg2 baby
Huggies New Born

Nota kaki: Pict ni en asben yg amikkan sebaik saja sampai umah. dia siap ckp "papa tahu dah, mama mesti nak masuk blog" wakakaka...tQ kerana memahami isterimu! Muuuaahhhh hihihihi

0 comments:

Post a Comment