Bila baby nak kuar?

"mama, bile baby nak kuar?" dlm sehari, aku sendiri x kire baper kali cik piya tanya soalan tu.....korang agak naper dia tanya pasal adik dia? bukan sbb dia excited nak dpt adik...tp sbb ade 2 mende yg dia nak buat ngan adik dia tu....

1. piya nak bawak adik dia naik beskal baru dia....cuti 1 mei aritu kite org belikan cik piya beskal roda 4 tu....dah sebulan dia mintak beskal sejak papa dia beli beskal aritu....siap mintak di belikan helmet + spek huhuhu (x beli pun 2 mende ni)....kalo ikut dia, nak beskal pink...tp aku x berkenan...so, kite org amik kaler merah jerk....hari2 dia dok kayuh beskal tu dlm umah....sibuk ckp nnt baby dok belakang..

2. cik piya nak beli kolam....aku janji ngan dia, tunggu baby kuar la....nnt baby lahir, along kena mandi ngan baby.....main ngan baby sama2.....


 Tulah dua reason nape piya selalu tanya bile baby nak kuar..

0 comments:

Post a Comment